• /
naar nieuwsoverzicht

MAAK JIJ DE LEKKERSTE ERWTENSOEP?

MAAK JIJ DE LEKKERSTE ERWTENSOEP VAN ALKMAAR?

Niets gaat boven een heerlijk bakkie snert tijdens deze koude dagen. Maak jij altijd zelf je erwtensoep? En is deze het lekkerst van allemaal?

Tijdens de winterfair Oude Stad & Waagplein Alkmaar op zaterdag 15 en zondag 16 december organiseren studenten van het ROC Horizon College, i.s.m. de Winterfair Oude Stad & Waagplein,  een erwtensoepwedstrijd. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven.

Wij zorgen voor een werkplek op het Waagplein en een basispakket met ingrediënten. Jij mag het bereiden en hier je eigen twist aan geven. De jury zal alle soepjes beoordelen.

De jury:

  • dé soepexpert Sophie van Soepp in de Hekelstraat
  • Horeca Waagplein
  • Mart Bleeker, eigenaar Café Restaurant Bleeker en winnaar van de NK en WK erwtensoep maken!

Dus…. Is jouw erwtensoep de lekkerste? Ga de wedstrijd aan en schrijf je in! Info is te krijgen door te mailen naar winterfairalkmaar@gmail.com

Doen!

 

Ps. ROC Horizon College verkoopt tijdens de Winterfair ook een overheerlijke erwtensoep. De opbrengst hiervan gaat naar ‘de kinderen van de Voedselbank’.

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors