naar ledenoverzicht

Woont u in Alkmaar of de regio, bent u van plan naar de kaashoofdstad van Nederland te komen dan moet u absoluut een bezoek brengen aan het Beemsterkaascafé Jong Belegen Alkmaar.

Vanaf januari 1995 zijn André en Veronique het gezicht op het gezelligste hoekje van Alkmaar. Een heerlijk hoekje, want er is altijd röring en gezelligheid! Kaas en gezelligheid slaan de klok. Alkmaar en kaas zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. Zeker in de zomermaanden is het kaas wat de klok slaat. Zo ook bij café Jong Belegen op de hoek van de Houttil, vlakbij het Waagplein.

Een café waar kaas een heel prominente rol speelt. Naast een heerlijke Hertog Jan bier of één van onze andere speciaalbieren, kun je bij Jong Belegen ook terecht voor een lunch of borrelhapje. Op vrijdag en zaterdag bieden we een eenvoudige lunchkaart met veel verschillende broodjes, BeemsterKaas, kaashapjes, kaassoep, kaassalades en heerlijke BeemsterKaas amuses.

Wij hopen u snel te ontmoeten in ons Cafe Jong Belegen gevestigd op de Houttil 5 te Alkmaar

Openingstijden

Woensdag 16.00 - 24.00
Donderdag 16.00 -2.00
vrijdag 12.00 - 02.00
zaterdag 12.00 - 02.00
Zondag 16.00 - 24.00

Contact

Café Jong Belegen
Houttil 5
1811 JL Alkmaar
Tel: 072 511 4269

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors