• /
naar nieuwsoverzicht

Joris' kerstboom op het Waagplein

OPNAMES VOOR 'JORIS' KERSTBOOM' OP HET WAAGPLEIN

JORIS’ KERSTBOOM ZET HEEL NEDERLAND IN HET LICHT

Naast de beroemde kaaskerstboom op het Canadaplein vind je deze decembermaand ook een metershoge boom op het Waagplein. Niet zomaar een boom, maar Joris’ Kerstboom. Op 18 december komt KRO-NCRV met presentator Joris Linssen opnames maken voor dit hartverwarmende programma op ‘ons’ mooie Waagplein.

Het programma Joris’ Kerstboom laat mensen voor het tiende jaar stilstaan bij een bijzondere levensgebeurtenis en biedt een plek om bijzondere verhalen te delen. ​Wil je een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren? Kom dan langs bij Joris’ Kerstboom op het Waagplein en zet iemand in het licht door een foto van diegene in de prachtige boom te hangen. 

De kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Wie zet jij in het licht’ een foto in een kerstboom komen hangen. Dat kan niet anders dan een plaatje worden. 

Jouw verhaal delen
Wil je ook jouw verhaal delen? Mail dan naar joriskerstboom@kro-ncrv.nl en vertel van wie jij een foto in Joris' Kerstboom wilt hangen. Dit jaar biedt KRO-NCRV de mogelijkheid om online vanaf 6 december een kerstgedachte voor een dierbare achter te laten via www.joriskerstboom.nl.

Joris' Kerstangels
Tijdens de Kerstmarkt op 14 en 15 december vind je Joris' Kerstangels al op het Waagplein. Bij de Angels kun je alvast een kerstbal vullen met je boodschap. 

Joris' Kerstboomdiner
Kerst vier je samen! Omdat dat helaas niet voor iedereen geldt, organiseren KRO-NCRV en Resto VanHarte Joris’ Kerstboomdiners. Op twee locaties in Alkmaar kunnen leden samen genieten van een zalig driegangendiner! Ontmoet elkaar tijdens Joris’ Kerstboomdiner in één van de Resto vanHarte restaurants. Kom gezellig langs om te eten! Alleen of samen met partner, vriend, vriendin, collega of buurman. Geniet van een heerlijk driegangendiner in goed gezelschap. Bestel je ticket hier

  • 18 december: Resto vanHarte De Vleugels - 18:00 uur
  • 25 december: Resto vanHarte Overdie - 18:00 uur

    Meer weten over Joris’ Kerstboom? Ga naar www.joriskerstboom.nl.

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors