• /
naar nieuwsoverzicht

KARAVAAN - Voorstelling 'MOED' Een indrukwekkend staaltje acrobatiek tegen de Waagtoren!

KARAVAAN - VOORSTELLING 'MOED'

Een indrukwekkend staaltje acrobatiek tegen de Waagtoren

Torenhoge backflips en duizelingwekkende salto’s

MOED brengt hét historische icoon van Alkmaar tot leven. Met torenhoge backflips en duizelingwekkende salto’s transformeert de Waagtoren tot een verticale dansvloer. Een visueel en feestelijk spektakel met muziek en licht speciaal gemaakt voor Alkmaar, waarbij je 20 minuten lang je adem inhoudt. Dus gooi je hoofd naar achter en geniet van dit dynamische en indrukwekkende staaltje acrobatiek. Niet voor mensen met hoogtevrees….

De Waagtoren: het symbool van trots en nieuwe kansen. Immers verkregen door de moedige strijd van Alkmaar tegen de Spanjaarden. Kijk in MOED met andere ogen naar dit Alkmaarse icoon en laat je meevoeren in het nieuwe circus van dit internationaal opererende gezelschap.

Concept en uitvoering: Bencha Theater | Productie, PR en programmering: Karavaan | VJ: Peter Ankoné (VJ Ank1) | Foto: Ignas Eeltink | Met dank aan: Gemeente Alkmaar | MOED is onderdeel van de Victoriefeesten Alkmaar

Peter Ankoné is als VJ Ank1 een onafhankelijke videoartiest die sinds 2008 actief is in de Amsterdamse clubscene. Hij is een van de eerste VJ’s die gebruik maakte van video mapping. Ank1 heeft een herkenbare ‘edgy urban stijl’, die beïnvloed is door zowel street- als popart. 

Tegen de Waagtoren op het Waagplein, Alkmaar

Donderdag 5 oktober 2017

19.30 uur

20.45 uur

22.00 uur

http://www.karavaan.nl/programma/moed/

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors