• /
naar nieuwsoverzicht

KAMPIOENSTEAM JONG AZ OPENT VRIJDAG 28 APRIL DE KAASMARKT

Kampioensteam Jong AZ opent de kaasmarkt

Op vrijdag 28 april om 10.00 uur luidt het kampioensteam van Jong AZ de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Het team en staf van AZ worden op de markt ontvangen op uitnodiging van de wethouder sport, Pieter Dijkman.

Op 1 april jl. werd jong AZ met een groot verschil in punten al ruim voor de afloop van het seizoen overtuigend kampioen van de Tweede Divisie. Een prestatie van formaat van dit beloftenelftal en een mooi resultaat van de AZ Jeugdopleiding. Het team o.l.v. coaches Martin Haar en Kenneth Goudmijn speelt volgend seizoen in de Jupiler League. 

Wethouder Pieter Dijkman (VVD) zegt over het kampioenschap van Jong AZ: ‘Een geweldige prestatie, waarvoor we als gemeente dit beloftenteam graag in het zonnetje zetten. 
Talent is bij AZ in goede handen. En dat allemaal in het jaar waarin AZ zijn 50 jarig bestaan viert. Ook een goed begin van een spannend weekend voor de club en haar supporters met de KNVB Bekerfinale op zondag voor A-selectie”.

https://www.facebook.com/KaasdragersgildeAlkmaar/?fref=ts

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors