• /
naar nieuwsoverzicht

Bewonersbrief Alkmaar Ontzet Op Het Waagplein 2023

Beste bewoner,

Het is alweer bijna tijd voor het Alkmaar Ontzet weekend dus organiseren wij weer Alkmaar Ontzet op het Waagplein op zaterdag 7 oktober en op zondag 8 oktober. Het podium wordt doormiddel van een tijdelijke brug op het water geplaatst en tijdens het evenement is het waagplein afgesloten met toegangspoorten. Verder worden er barren, wc’s, koelcontainer en dergelijke geplaatst en komt er een foodtruck. Ook wordt het Waagplein gedeeltelijk overdekt.

Programma

Woensdag 4 oktober beginnen wij om 9:00 met opbouwen en afbouwen is klaar op dinsdag 10 oktober.

Zaterdag 7 oktober van 12:00 tot 23:30 zal er muziek te horen zijn vanaf het podium. Dit zijn diverse optredens van bekende en lokale artiesten en dj’s, ook zijn er dansoptredens.

Zondag 8 oktober organiseren wij samen met de horecazaken op de Platte Stenenbrug en het Ritsevoort en de winkeliers van de binnenstad het grote slotfeest voor Alkmaar Ontzet 450 jaar! Op het Waagplein treden deze dag grote artiesten op en zal er muziek te horen zijn vanaf het podium van 16:00 tot 21:30.

Vergunning

De gemeente Alkmaar heeft een vergunning verleend voor het houden van dit evenement. Daarin staan voorschriften met betrekking tot geluid en het handhaven van de openbare orde. Wij werken uitsluitend met professionele partijen en u kunt erop rekenen dat wij deze voorschriften zullen naleven en er alles aan doen om het evenement ordelijk te laten verlopen en eventuele overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Er zullen geen afzettingen zijn, de wegen zijn begaanbaar en de winkels en horeca blijven bereikbaar.

Informatie en contact

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens ons evenement. Als u voor of tijdens het festival vragen heeft, kunt u contact op nemen met Jeoffrey de Vries 0618454547. U kunt ook mailen naar happyboeddhaevents@gmail.com

Namens Stichting Evenementen Waagplein.

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors