Bij Bourgondisch Café De Waag kunt u heerlijk en eerlijk genieten in een sfeervolle ambiance van onze diverse menu’s. Op ons terras of binnen in ons warm aangeklede interieur.

Zo hebben we een uitgebreide lunchkaart, een dinerkaart met een bourgondisch tintje en een borrelkaart (waarvan diverse geserveerd worden tot sluitingstijd). Mn. met het bourgondische valt te denken aan onze rijk gevulde Bouillabaisse soep, een rouleau van lamsbout, een hele of halve kip uit het pannetje, en onze bourgondische plank gevuld met lekkers. Dagelijks hebben wij een wisselende dagschotel welke wij u aanbieden voor € 9,50

In het weekend laten wij het diner overvloeien in een mooie uitgaansavond, welke ingevuld wordt met passende muziek. 

Maar uiteraard niet zonder begeleiding van een drankje. Wij hebben gekozen om Brand Pilsener voor u op de tap te schenken. Een bier met een unieke, krachtige smaak en een perfecte balans tussen de hopextracten. 

Samen met hun speciale bieren zoals Weizen en Imperator, en seizoensbieren zoals Dubbel Bock, bieden wij het totale pakket van Brand aan.

Aan wijnliefhebbers hebben wij ook gedacht. Heerlijke huiswijnen wit en rosé van het huis Maravilla en daarnaast als huiswijn een Siciliaanse volle rode wijn. Ook hebben wij voor de echte wijnliefhebbers een mooie samengestelde wijnkaart.

Regelmatig organiseren wij evenementen zoals het Comedy Diner, Bingo etc. 

U kunt van onze evenementen, acties, gerechten etc. op de hoogte blijven via onze website www.dewaagalkmaar.nl of via onze facebookpagina. 

Wij zeggen, tot ziens!

 

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 02.00 uur
Dinsdag: 10:00 – 02:00 uur
Woensdag: 10:00 – 02:00 uur
Donderdag: 10:00 – 02:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 03:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 03:00 uur
Zondag: 11:00 – 02:00 uur

Contact

De Waag
Houttil 30
Alkmaar
06 14203430

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors