• /
naar agendaoverzicht

Winterfair Alkmaar | Oude Stad & Waagplein

WINTERFAIR OUDESTAD & WAAGPLEIN ALKMAAR 2018 -

Zet zaterdag 15 december (Waagplein) en zondag 16 december 2018 (Oude Stad en Waagplein) in je agenda! Dan vindt namelijk de 5e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad en op het Waagplein in Alkmaar. 

De Oude Stad in winterse sferen!

De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen. 

Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig. 

De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen naar hartelust timmeren, broodjes bakken, schminken én een kijkje nemen in de levende kerststal in het Waaggebouw.

Dit jaar zullen studenten van ROC Horizon college erwtensoep verkopen waarbij de opbrengst naar de Voedselbank Alkmaar gaat. Prachtig initiatief toch ?

Ook organiseren zij ism de Winterfair een erwtensoep wedstrijd. 'Wie maakt de lekkerste erwtensoep?' Iedereen kan zich inschrijven. Wil je mee doen? Mail naar winterfairalkmaar@gmail.com

De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij je graag op de Winterfair 2018. Voor informatie kun je terecht op: https://www.oudestadalkmaar.nl/c-3377997/deelname of mail naar:  winterfairalkmaar@gmail.com

Tot zaterdag 15 en/of  zondag 16 december 2018!

 

Zaterdag 15 december 2018 - 11.00-21.00 uur (extra koopavond)

-> Waagplein <-

 

Zondag 16 december 2018 - 11.00-17.30 uur

-> Oude Stad en Waagplein <-

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors