naar agendaoverzicht

Van 9 december '23 t/m 7 januari '24

In de binnenstad van Alkmaar is het in de Warme Wintermaanden extra gezellig! Er valt genoeg te beleven en te proeven. Op het Waagplein wordt er ook een gezellig samenzijn gecreëerd.

Van 9 december tot en met begin januari kun je bij ons schaatsen op het Waagplein, maar er is meer! Want er komt ook een gezellige warme wintertent naast de schaatsbaan waar je terecht kunt voor een Glühwein, Warme Chocolademelk, koffie of een ander drankje. In de weekenden treden er dj’s en zangers op, er komt een Après ski feest en elke vrijdag is de vrijmiwinterborrel. Er komt ook nog een foodtruck en een photobooth en de Kerstman komt natuurlijk ook langs op het verder sfeervol ingerichte Waagplein!

Ook zijn er de hele maand diverse activiteiten op en naast de schaatsbaan en elke woensdagmiddag is er kinderdisco van 16:00 tot 18:00. De vrijdagen staan (hoe kan het ook anders) in het teken van kaas. Kaasproeverijen, Kaasfondue en kaas sjoelen on ice.

Je kunt de schaatsbaan (kunststof schaatsbaan van 150 m2) betreden met speciale schaatsen. Deze zijn voor € 2,50 te huren voor jong en oud. Voor het schaatsen zal vooraf een tijdslot gereserveerd moeten worden zodat er wordt voorkomen dat het te druk wordt op de schaatsbaan. Via onderstaande link kun je een tijdslot en ticket kopen (inclusief de huur voor de speciale schaatsen).

⛸️🎫: https://tibbaa.com/order/mvmwqd8i9p?lang=nl

Houd onze socials in de gaten voor meer info en het volledige programma!

Openingstijden schaatsbaan
Maandag t/m woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag t/m zondag 14:00 - 20:00

Openingstijden Warme Wintertent
Maandag t/m woensdag 14:00 -20:00
Donderdag 14:00 - 21:00
Vrijdag t/m zondag 14:00 - 22:00 

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors