naar agendaoverzicht

VICTORIE 3 t/m 6 oktober 2018

De kaartverkoop voor het grootse theaterproject Victorie! is gestart! Vanaf nu koop je op de website viervictorie.nl tickets voor het unieke historisch spektakel over Alkmaar. Victorie! wordt van 3 t/m 6 oktober opgevoerd op het Waagplein Alkmaar, als onderdeel van de Victoriefeesten.

Het script is nieuw geschreven door Nederlands’ beste toneelschrijver Ad de Bont. In het eeuwenoude decor van het Alkmaarse Waagplein komt de roemruchte geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog tot leven in dit dynamisch en groots locatietheater. Professionele acteurs en honderden figuranten nemen je mee in een bloedstollend verhaal over helden, verraad en idealen. Waar je in gelooft is van belang, waar je voor strijdt nog belangrijker. Voor Spanje of Oranje!

Om er een feest voor en door Alkmaarders van te maken, kun je bij het kopen van tickets een extra donatie doen. Dit geld wordt gebruikt om toegangskaartjes te financieren voor Alkmaarders met minder te besteden.

De organisatie is in handen van Karavaan en Doss Event Support, zij werken samen met onder andere Gemeente Alkmaar, Kaeskoppenstad, RAADHUIS, Artiance, 8 October Vereeniging, Alkmaar Marketing en Regionaal Archief Alkmaar.

Vanaf maart kunnen enthousiaste figuranten zich aanmelden via de website. VICTORIE! beleef je op 3, 4, 5 en 6 oktober. Tickets kosten tussen € 15,- (tryout) en € 20,-. Tickets en info op viervictorie.nl.

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors