naar agendaoverzicht

'VEST IN DE STAD' De Vest laat zich zien!

VEST IN DE STAD

KRUISBESTUIVING TUSSEN WINKELS EN THEATER

Op zondag 3 november is het Vest in de Stad!

De Vest laat zich zien! Op zondagmiddag 3 november kom je toneelacteurs en actrices tegen in 26 winkels en in de straten van de Alkmaarse binnenstad. Met 108 optredens van 34 verschillende makers (zowel professionals als de top van de amateursector) verrassen zij je tijdens het passen van een nieuw paar sneakers of terwijl je je haar laat knippen.

En het kan kloppen dat de formule van Vest in de Stad! je bekend voorkomt. Voorheen noemden we het Kijken, Kijken, Kopen en vond het plaats in het voorjaar. Vest in de Stad! is een verbeterde versie, dus nog voller en nog leuker, maar met behoud van de juiste ingrediënten. Zo tref je weer optredens van Karavaan, zijn de deelnemende winkels te herkennen aan de rode lopers en makelaarsborden en zul je over de acts nog lang napraten!

Evenals voorgaande edities beoogt TAQA Theater De Vest een inspirerende kruisbestuiving tussen cultuur en commercie. Winkelend publiek wordt verrast door korte acts en voorstellingen in uiteenlopende genres. Theaterpubliek dat wellicht gerichter op deze optredens afkomt, ontdekt winkels die ze eerder misschien nooit binnenstapten. Zo hopen we een toegevoegde waarde voor elkaar te kunnen zijn en bij te dragen aan een levendige, aantrekkelijke binnenstad. 

Ga voor meer informatie naar www.vestindestad.nl

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors