• /
naar agendaoverzicht

Live TV-actie ‘Nederland staat op tegen kanker’

KWF 'Nederland staa op tegen kanker'komt weer naar Alkmaar!

Op dinsdag 29 mei staat het Waagplein voor het tweede jaar op rij in het teken van de liveshow ‘Nederland staat op tegen kanker’ voor KWF Kankerbestrijding. Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten als Caro Emerald en Maan. Arjen Robben en Peter R. de Vries zien we in een heel bijzondere rol waarin we ze nooit eerder zagen. Verder staan prominenten als Eva Jinek, André van Duin en Anita Witzier ook stil bij kanker, in dit AVROTROS – programma. De show wordt ook dit jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. 

Ren mee met de unieke avondrun!

Nederland gaat rennen tegen kanker! En jij hoeft niet langs de zijlijn te staan. Geef je vandaag nog op voor de avondrun van 5 of 10 kilometer door het centrum van Alkmaar. Bijzonder: je start en finisht tijdens de live tv-show.

Wil je deelnemen aan deze loop? https://alkmaar.rennentegenkanker.nl/

Supporten en live meekijken?

Is aanmoedigen meer jouw ding? Kom dan vanaf 20:00 uur naar het Waagplein vooor liveoptredens van o.a. Maan en Caro Emerald. Zorg dat je op tijd op het plein bent, want er is een beperkt aantal plekken.

Live op televisie meekijken wat er die avond allemaal gebeurt in 'ons' Alkmaar? Ook dat kan: het evenement wordt 29 mei uitgezonden door AVROTROS op NPO1 vanaf 21:20 uur. 

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors