Kaasdragersgilde 425 jaar - K A A S P R O E V E R I J

K A A S P R O E V E R I J | In 2018 bestaat het Kaasdragersgilde in Alkmaar 425 jaar. Zij vieren dit met een speciaal jubileumweekend op zondag 17 juni met de allergrootste kaasproeverij van Nederland.

LET OP !!!!!
Tickets aanvragen = GEWIJZIGD in:
www.kaasdragersgilde425jaar.nl

Altijd al eens een wereldrecord willen vestigen? Grijp dan nu je kans!

Wie jarig is, trakteert!
Om iedereen een onvergetelijke middag te bezorgen, trakteert het Gilde op een grootse kaasproeverij. Denk: zes verschillende soorten kaas, lange tafels, muziek, een kidszone met springkussen, schmink en suikerspinnen én natuurlijk een unieke kans om een wereldrecord te vestigen. Het huidige record staat op 561 fijnproevers. Daar moeten we als echte kaasstad natuurlijk overheen!

Aanmelden
Doe mee met deze unieke wereldrecordpoging en schrijf je via de ticketlink (gratis!) in, dan zorgt het Gilde voor een memorabele middag.

Natuurlijk is iedereen welkom - kaasproevers vanaf 18 jaar tellen mee voor het wereldrecord.

Let op: het Gilde heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Aangemeld? Dan ontvang je voorafgaand aan het evenement een mail met uitgebreide informatie en rekent het Gilde ook écht op je komst.

Tickets beschikbaar via:
www.kaasdragersgilde425jaar.nl

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors