naar agendaoverzicht

VIER DE ALKMAARSE VICTORIE MET DE VICTORIEFEESTEN!

Van 28 september tot en met dinsdag 8 oktober viert Alkmaar de Victoriefeesten. Een week waarin Alkmaar zijn vrijheid viert en waar, op een feestelijke manier, aandacht wordt gegeven aan een uniek stukje Alkmaarse geschiedenis.

Ook dit jaar wordt dit gevierd in de week voorafgaand 8 oktober met meerdere festivals en activiteiten. De ‘8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet’ organiseert al vele jaren diverse festiviteiten in de stad Alkmaar met klassiekers zoals de zuurkoolmaaltijd, de optocht, het Ontzetfeest en de afsluitende lasershow. De festiviteiten staan ieder jaar in het teken van herdenken en vieren.

Voor wie zijn de Victoriefeesten?
Alkmaarders, niet-Alkmaarders en iedereen die zich verbonden voelt met Alkmaar is welkom. De Victoriefeesten zijn grotendeels vrij toegankelijk. Houd voor het programma en het laatste nieuws over de Victoriefeesten de site www.victoriefeesten.nl en de Facebookpagina in de gaten.

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors