naar agendaoverzicht

Alkmaarse Restaurant 10-Daagse 6 - 15 november 2015

De Alkmaarse Restaurant 10-daagse is een jaarlijks terugkerend culinair evenement in Alkmaar ( voorheen de Alkmaarse Restaurantweek). Het concept is elke editie hetzelfde: deelnemende restaurants in Alkmaar bieden een 3-gangenmenu aan voor € 27,50 waarvan € 2,50 naar een wisselend goed doel gaat. In totaal doen er 22 restaurants mee aan de 10-daagse.

Dit jaar vindt de 10-daagse plaats van 6 tot en met 15 november 2015. Het goede doel voor deze editie is de Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Het kloppend hart van de Stichting zit in Alkmaar op de Madame Curiestraat. Hier vindt je meer informatie over deze stichting.

Op het Waagplein doen Mojo’s, Grand Café Samen, Sabor en Bourgondisch Café De Waag mee met deze 10-daagse.

Dus kom lekker eten en steun ook nog eens dit mooie doel!

bekijk facebookpagina van de Alkmaarse Restaurant 10-Daagse 

 

 

Agenda en evenementen

naar agendaoverzicht

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors