• /
naar agendaoverzicht

Winterfair Alkmaar | Oude Stad | De Mient | Waagplein

Zet zondag 10 december 2017 alvast in je agenda! Dan vindt de 4e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad, de Mient en op het Waagplein in Alkmaar. 

De Oude Stad zal dan omgetoverd zijn in een wintersfeer. De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen. 

Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties. Dit jaar is de kidsarea op het Waagplein ook weer aanwezig. JOL Bergerhof is weer van de partij om de kinderen te vermaken.

De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij je graag op de Winterfair 2017. Heb je interesse in deelname aan de Winterfair 2017? Voor informatie kun je terecht op: https://www.oudestadalkmaar.nl/c-3377997/deelname of mail naar winterfairalkmaar@gmail.com

**NIEUW is de WINTEREVE op zaterdag 9 december van 17.00-21.00 uur in de Oude Stad van Alkmaar. De WINTEREVE is de opening van de winterweken Oude Stad én de opening van de Winterfair 2017!

De winkels met prachtige aangeklede etalages zijn open en in de straatjes is er muziek en entertainment. De Dichterskring Alkmaar heeft mooie gedichtjes geschreven en deze zijn op de ramen van de winkels in de Oude Stad en Mient te lezen.

Alkmaar, de stad van de
Kaeskoppen

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar!

meer lezen
sponsors